Menu
Sepetim

Sultan Abdülhamid Han Parfüm, Sultan Parfüm koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümleri, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 5 ml

Sultan Abdülhamid Han Parfüm, Sultan Parfüm koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümleri, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 5 ml
-17 % Out Of Stock
Sultan Abdülhamid Han Parfüm, Sultan Parfüm koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümleri, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 5 ml
  • Türk parfümünün en iyi çeşitleri, Alkolsüz Esans parfümü.
  • Orijinal Türk Buhara parfümü. Kraliyet ambalajında ​​özel sınırlı sayıda üretilen bir koku.
  • Kadifemsi varlığınızda kendine özgü kokusuyla şarkı söyler ve erkeklik tutkusunu özgünlüğün zamansız kokusuyla kucaklar!
  • 5 ml'lik lüks bir şişede orijinal Esans parfümü, amblajın dayanıklı ve lüks dokusu sayesinde Esans şişesi için çift koruma.
  • Esans parfüm, spreysiz Türk parfümü.
$165,00
$198,00
Vergiler Hariç: $165,00

Yavuz Sultan Selim Parfüm, Sultan Parfüm koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümleri, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 5 ml

Parfüm tüm detaylarıyla bir sihir dünyasıdır.Parfüm sadece zarif bir görünümü süsleyen bir koku değil, anıların ve duyguların en büyük kayıtlarından biridir ve duyumlar üzerindeki büyük etkisi onu en önemli önceliklerden biri haline getirmiştir. dikkat çekmek isteyen herkes için Parfüm kişiliği ifade eder ve parfümler her zaman güzellik ve zarafet dünyasıyla ilişkilendirilmiştir Özel Osmanlı sarayları genel halka Sanayileri geliştikten sonra parfüm dünyası her geçen gün artan milyonlarca gizli sır içerir Her kişiliğe uygun ve niteliklerini yansıtan bir koku, onların özelliklerini keşfetmenin ideal yolu haline gelir.

Aromaterapi yoluyla aromaterapi, zihinsel ve fiziksel sağlığı iyileştiren ve kişinin ruh halini iyileştiren en son etkili tedavi yöntemlerinden biridir.

Al-Sultan Parfüm serisi, dünyada parfüm endüstrisinde tanınan en modern teknolojilere göre Türkiye'de üretilen aromatik bir yağdır.

Sultan Abdülhamid Han Parfüm, risk almayı seven aktif erkekler için mükemmeldir.Size güven veren genç ve canlandırıcı bir koku Çok yönlülük, gündüz veya gece için mükemmeldir.

Orijinal Türk Parfüm Özü, Tamamen Alkolsüz Koku, Bu Türk Esansiyel Yağı, herhangi bir yüzde alkol içermez, lüks ve kadifeyi geliştiren otantik bir koku sağlar.

Kalın bir altın cam şişe içinde farklı bir ambalajda paketlenmiş Türk parfümü ve krallara layık ışığı geçmek için izole bir karton ambalaj içinde güneş ışınlarından korunan, zarafet ve lüksün zirvesini ifade eden kraliyet tasarımlı bir parfüm koruyucu.

Türk Parfüm Esansları, bu ekonomik ve şaşırtıcı çözümlerle ek lüks sağlar, kendinizi şımartır ve ruh halinizi ve yaşam kalitenizi artırır.

Sultan Abdülhamid Han Parfüm, her durumda kişisel ilişkilere daha fazla samimiyet katacak uygun bir hediye olduğu için zarafetin ve lüksün zirvesidir.

Parfüm nasıl kullanılır:

  • Ambalaj kapağını açın.
  • Bir cam aplikatör kullanarak birkaç damla parfüm uygulayın.
  • Parfümü uygun yere uygulayınız.

Parfüm saklama talimatları:

  • Güneş ışığından uzak tutun
  • çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun


Parfüm kullanmanın dezavantajları:

  • Parfümün göze temasından kaçının - parfümün göze teması halinde, gözleri temiz su ile iyice yıkayın.
  • Kokuyu püskürttükten sonra derin nefes almayın.
  • Parfümünüzü hamile veya emzikli kadınların üzerinde/yanında kullanmayınız.
  • Parfüm önceden mevcut bir hassasiyet durumunda doğrudan cilde uygulanmamalıdır.
  • Plastik yüzeylere parfüm sürmeyin, çünkü bu yüzeyler parfümle etkileşimden dolayı rengini kaybedebilir.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu

Türk Parfüm Ürünleri Grubu, parfüm endüstrisinde kullanılan çok çeşitli parfüm esansları sunmaktadır. Kolonya, de toilette, eau de parfum veya alkol içeren diğer parfüm ürünlerini sevmiyorsanız bu uçucu yağ özünü doğrudan parfüm olarak kullanabilirsiniz. Ancak Türk parfüm esanslarını alkolle/alkolde eriterek karıştırarak kendi aromatik ürününüzü hazırlayabilirsiniz. Parfümünüzü duruma, mevsime ve döneme göre ister iş başında, ister yatmadan kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
Öte yandan, saç yağları, masaj yağları veya benzeri yağları cilt bakımı için hazırlarken Türk parfümlerinden elde edilen uçucu yağ özünü kullanabilirsiniz. Ayrıca banyo suyunda ve odalarda difüzör ile kullanın.
Kısacası Türk Parfüm Esansları aromaterapiyi ekstra bir lüks değil bir yaşam tarzı olarak değerlendirerek hayatınıza katma değer sağlar. Bu ekonomik ve şaşırtıcı çözümlerle kendinizi şımartın, ruh halinizi ve yaşam kalitenizi artırın. Bayanlar ve baylar, Türk parfümlerinin özü budur!