Menu
Sepetim

Acı Badem Yağı, %100 Doğal Soğuk Pres Yağ, Vücut, Cilt ve Saç Bakımı İçin, 20 ml

Acı Badem Yağı, %100 Doğal Soğuk Pres Yağ, Vücut, Cilt ve Saç Bakımı İçin, 20 ml
-48 %
Acı Badem Yağı, %100 Doğal Soğuk Pres Yağ, Vücut, Cilt ve Saç Bakımı İçin, 20 ml
  • %100 doğal ve saf ürün, hiçbir kimyasal katkı ve koruyucu madde içermez, herhangi bir çözünme veya seyreltme aşamasından geçmemiştir.
  • Bu ürün Türkçe "İçerik Güvenliği" sertifikasına sahip olup, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Tarım ve Gıda Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılmıştır.
  • Bu ürün yüksek kaliteli soğuk pres yöntemiyle üretilmiştir.
  • Ürün 20 ml acı badem yağı içerir.
  • Cildi nemlendirir, parlatır ve arındırır, koyu halkaları yok eder, tahriş olmuş cildi, egzama ve sedef hastalığını yatıştırır, tüm saç tipleri için tonik..
  • Stock: In Stock
  • Brand: Esila
  • Model: 963311295
$6,84
$13,20
Vergiler Hariç: $6,84

Cilt ve vücut bakımı, doğal güzellik ürünlerinin kullanımını gerektirir ve bu, tıbbi ve tedavi edici özelliklerini korumak için soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen acı badem yağı ile sağlanır. Yağı, Türkiye'nin dağlarından gelen acı badem meyvelerinden elde edilmektedir.

Acı badem yağı, cildi kirden arındırır ve göz çevresindeki koyu halkalardan kurtulmanın yanı sıra sivilce, cilt hassasiyet sorunları ve tahrişlerden kurtulma özelliğine sahiptir.

Acı badem yağı yüksek nemlendirme özelliği ile cildin tazeliğini, beyazlığını ve homojenliğini korur.Böylece pürüzsüz ve çekici bir cilde sahip olabilirsiniz.Yüzdeki kırışıklıkları azaltır ve cildi sıkılaştırır.

Acı badem yağı saçları güçlendirir, saç dökülmesini önler, kırılma ve kırılmaları tedavi eder, saç derisini ve saçı nemlendirir, parlaklık ve canlılık verir.

Acı badem yağı içerdiği E vitamini, fosfor ve bakır nedeniyle vücudun bağışıklığını artırır.Acı badem yağı omega-3 asitleri içerir ve bu sayede kolesterolü kontrol altına almaya çalışır.

Badem yağı, belirli bir oranda antioksidan içerdiğinden bazı kanser türlerinin önlenmesine yardımcı olur.

Acı badem yağı, kasları yatıştırmaya ve gevşetmeye çalışır, fazla yağ ve gresi yakarak vücut ağırlığını korur, bağırsak yolunu temizlemeye ve solucanları dışarı atmaya yardımcı olur.

Nasıl kullanılır:

Cilt için: Yüze 15-20 dakika yağ ile masaj yapın, ardından yüzünüzü suyla yıkayın.

Saç için: Saç derisine ve saça yağ ile nazikçe masaj yapın, bir saat bekletin, sonra suyla durulayın.

Öneriler:

Acı badem yağı tedavi olarak kullanıldığında sinir sistemi ve solunum sistemi üzerinde bazı yan etkilere sahiptir, bu nedenle doktorunuza danışmalısınız.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu