Menu
Sepetim

Açılı Kaş Fırçası, Kaş ve Eyeliner Fırçası, İnce Hassas Sıkı Göz Kalemi Makyaj Kaş Fırçası

Açılı Kaş Fırçası, Kaş ve Eyeliner Fırçası, İnce Hassas Sıkı Göz Kalemi Makyaj Kaş Fırçası
-53 %
Etiketler: Kaş Fırçası
Açılı Kaş Fırçası, Kaş ve Eyeliner Fırçası, İnce Hassas Sıkı Göz Kalemi Makyaj Kaş Fırçası
  • Orijinal Kaş Fırçası, Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir.
  • Çok amaçlı Eyeliner ve Kaş Fırçası, en sevdiğiniz jel, krem, pudra, leke kabı, kek ve sıvı makyajınızı kirpik hatlarınıza uygulamak için tasarlanmış açılı bir kıl başlığına sahiptir.
  • Keskin serbest-el kanatlarının yaratılmasında bir profesyonel gibi ustalaşın (yeni başlayan biri olsanız bile); jel tereyağı gibi sürüyor!
  • Kaşlarınızı doğru bir şekilde renklendirmenize yardımcı olacak Kaş Fırçası. Her seferinde mükemmel ve harika bir renk elde edeceksiniz.
  • Stock: In Stock
  • Brand: ESSENCE
  • Model: 963311030
$9,24
$19,80
Vergiler Hariç: $9,24

Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış Orijinal Kaş Fırçası, paranızın karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlayan uzun ömürlüdür.

Kaşlarınızı doğru bir şekilde renklendirmenize yardımcı olacak bu Kaş Fırçası ile kaş boyama artık bir güçlük değil. Her seferinde mükemmel ve harika bir renk elde edeceksiniz.

İster tam, yapılandırılmış, dolgulu, ister Instagram kaşları isteyin, bu çok kullanımlık kaş fırçası, birinci sınıf kılları sayesinde tüm kaşların işini halleder.

Kaş Fırçasının en önemli kısmı kıllardır. Yüksek kaliteli kılı olan bu fırça yumuşaktır, ancak ambalaj rengi için tam olarak doğru yoğunluktadır. Yumuşak, ipeksi kıllar hassas göz bölgesi üzerinde kayarak göz farı ve astar uygulamasını çocuk oyuncağı haline getirir.

Kötü lekelere veya özensiz göz makyajı uygulamalarına veda edin. Bu eyeliner fırçanın sentetik kılları, gözleriniz ve kirpiklerinizdeki en dar, en küçük ve ulaşılması zor alanlarda bile en ince ve en hassas çizgileri sunmasını sağlayan en yüksek kaliteli Sentetik Kıllardan yapılmıştır.

Ayrıntılara en yüksek özenle yapılmış bir göz kalemi fırçası arıyorsanız, bu göz kalemi fırçasıyla yanlış gidemezsiniz.

Fırça saplarının tutması, hareket ettirmesi ve tutması kolaydır. İster kirpikleriniz üzerinde ince çizgiler oluşturmaya çalışıyor olun, ister gözlerinizin sert ve zorlu kısımlarına ulaşmaya çalışıyor olun, bu fırça cildinizde yumuşak ve nazik kalırken aradığınız pürüzsüz görünümü sağlar.

Çok amaçlı Eyeliner ve Kaş Fırçası, en sevdiğiniz jel, krem, pudra, leke kabı, kek ve sıvı makyajınızı kirpik hatlarınıza uygulamak için tasarlanmış açılı bir kıl başlığına sahiptir.

Keskin serbest-el kanatlarının yaratılmasında bir profesyonel gibi ustalaşın (başlangıç ​​seviyesinde bile olsanız); jel tereyağı gibi sürüyor! Doğal görünümlü kaşlar elde etmek için yumuşak ince vuruşlarla kaş pudrası uygulayın.

Bu profesyonel kalitede eyeliner makyaj fırçası, her seferinde pürüzsüz bir çizgi oluşturmak için şeklini koruyan, tüy yapmayan, yıpranmayan, yaymayan veya dökmeyen sentetik kıllar kullanır.

Açılı Kaş Fırçası nasıl kullanılır:

Fırçayı en sevdiğiniz pudra veya yumuşatıcı bazlı kaş ürününüze batırın ve alt yayı hafifçe çizmeye başlayın.
Ardından, saçın doğal büyümesini taklit ederek kaşın kuyruk ucunu doldurmaya başlayın.
Son olarak, kaşın ön kısmını saçın doğal uzama yönünde hassas bir şekilde detaylandırın.
Bu ürün arayan herkes için uygundur: Orijinal Kaş Fırçası, Instagram kaş Fırçası, Kaş Fırçası, Sentetik Kıl Fırçası, Eyeliner ve Kaş Fırçası, Eyeliner Fırçası, keskin oluşturma, göz kalemi makyaj fırçası, makyaj fırçası, Instagram eyeliner makyaj fırçası, Orijinal makyaj fırça, Açılı Fırça, Açılı Kaş Fırçası

 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu