Menu
Sepetim

ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, E Vitaminli, Cilt Pürüzsüzleştirici ve Besleyici Krem, 300ml

ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, E Vitaminli, Cilt Pürüzsüzleştirici ve Besleyici Krem, 300ml
  • ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, cildinizin parlaklığını ve sıkılığını arttırmak için cildi pürüzsüzleştiren nemlendiriciler açısından zengin, yaşlanmaya karşı dirençli lüks bir kremdir.
  • ARKO nem Krem derin besleyici krem, daha genç bir görünüm için cildi yumuşatır, tonunu eşitler ve dokuyu iyileştirir, cildin elastikiyetini artırır.
  • Eller için ARKO nem Türk Nemlendirici Krem, kuru ciltten çok kuru cilde kadar anında ve 24 saat süren rahatlama sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.
  • E Vitaminli ARKO nem Soft Touch Nemlendirici Krem Suyu cilde bağlayarak nem kaybını önleyerek cildi nemlendirir ve cildi kuruluktan korur.
  • Cruelty-Free Kozmetik, hayvanlar laboratuvara değil kucağımıza aittir. bu ürün - tüm ürünlerimiz gibi - zulümsüzdür. Ürünlerimizin hiçbirini hayvanlar üzerinde asla test etmiyoruz. Ayrıca, genişleyen vegan formül ürün listemize göz atın!
  • Stock: In Stock
  • Brand: Evyap
  • Model: 963311156
$11,88
$19,80
Vergiler Hariç: $11,88

ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, E Vitaminli, Cilt Pürüzsüzleştirici ve Besleyici Krem, 300ml
E Vitaminli ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, cildinizin yaşlanma sürecini yavaşlatmaya ve sağlığını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için oluşturulmuş bir cilt bakım kremidir.

ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, cildinizin parlaklığını ve sıkılığını arttırmak için cildi pürüzsüzleştiren nemlendiriciler açısından zengin, yaşlanmaya karşı dirençli lüks bir kremdir.

ARKO nem Krem derin besleyici krem, daha genç bir görünüm için cildi yumuşatır, tonunu eşitler ve dokuyu iyileştirir, cildin elastikiyetini artırır.

Eller için ARKO nem Türk Nemlendirici Krem, kuru ciltten çok kuru cilde kadar anında ve 24 saat süren rahatlama sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

E Vitaminli ARKO nem Soft Touch Nemlendirici Krem Suyu cilde bağlayarak nem kaybını önleyerek cildi nemlendirir ve cildi kuruluktan korur.

Türk ARKO nem Yumuşak Dokunuşlu Nemlendirici Krem, E Vitaminli pürüzsüz, hızlı bir şekilde emilen, cilde pürüzsüz ve nemli hissettiren, asla yağlı hissetmeyen hafif bir doku.

Gündüz ve gece cilt nemlendiricisi: Cilde günlük dozda yoğun nemlendirme sağlar, bu da çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü doldurmaya yardımcı olur ve daha pürüzsüz, dolgun bir cilt için nemi geri kazanmaya yardımcı olur.

Bu hafif, yağlı olmayan nemlendirici, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine hidrasyon ve nem sağlar ve daha pürüzsüz, beslenmiş, daha genç görünen bir cilt için yapışkan bir film bırakmadan hızla emilir.

ARKO nem Soft Touch Aqua Mineral Krem, E Vitaminli, Cilt Pürüzsüzleştirici ve Besleyici Krem, 300ml
NASIL KULLANILIR: Kremi elinize gerektiği kadar yumuşak bir şekilde uygulayın. Gün içinde gerektiğinde tekrar uygulayın.

Üretildiği ülke: Türkiye
300 ml
Cruelty Free Cosmetics, hayvanlar laboratuvara değil kucağımıza aittir. bu ürün - tüm ürünlerimiz gibi - zulümsüzdür. Ürünlerimizin hiçbirini hayvanlar üzerinde asla test etmiyoruz. Ayrıca, genişleyen vegan formül ürün listemize göz atın!

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu

Turkish Beauty