Menu
Sepetim

Müftüoğlu Şampuan, Daphne Şampuan, Zeytinyağlı ve Defneli Şampuan, B5 Vitamini ile Güçlendirilmiş Saç Bakımı İçin, 400 ml

Müftüoğlu Şampuan, Daphne Şampuan, Zeytinyağlı ve Defneli Şampuan, B5 Vitamini ile Güçlendirilmiş Saç Bakımı İçin, 400 ml
Out Of Stock
Müftüoğlu Şampuan, Daphne Şampuan, Zeytinyağlı ve Defneli Şampuan, B5 Vitamini ile Güçlendirilmiş Saç Bakımı İçin, 400 ml
  • DAPHNE Türk Şampuanı: Tüm saç tiplerine uygun, saf zeytinyağı ve defne yaprağı yağı ile üretilen ilk doğal duş şampuanı.
  • Saç dökülmesini tedavi ettiği için saç problemlerini çözer, güç ve doğru beslenme sağlar.
  • Saç derisindeki kepeği yok eder ve saça yumuşaklık, parlaklık ve şekillendirme kolaylığı verir.
  • Sihirli bileşenleri sayesinde cildinizin yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur.Alerjiye neden olmayan doğal, aromatik bir kokuya sahiptir.
  • Duş almak için mükemmeldir.Saç ve cilt üzerinde hiçbir yan etkisi olmayan doğal malzemelerden yapılmıştır yani vücut ve saç için bir şampuandır.
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: 963311307
$22,44
Vergiler Hariç: $22,44

B5 vitamini ile güçlendirilmiş zeytinyağı ve defne içeren defne şampuanı:

Türk DAPHNE şampuanı: Saf zeytinyağı ve defne yaprağı yağının bir ürünü olan, tüm saç tiplerine uygun, saç problemlerini çözmeye çalışan, saç dökülmesini tedavi ettiği, güç ve uygun beslenmesini sağladığı, saç derisindeki kepeği ortadan kaldırdığı ilk doğal duş şampuanı. saç derisine yumuşaklık, parlaklık ve dökülme kolaylığı verir, cildinizin sihirli bileşenleri sayesinde yumuşak ve yumuşak kalmasına yardımcı olur Alerjiye neden olmayan doğal aromatik bir kokuya sahiptir.

Duş için mükemmel, saç ve cilt üzerinde hiçbir yan etkisi olmayan doğal malzemelerden üretilmiştir, yani vücut ve saç için bir şampuandır.

Zeytinyağlı şampuanın cilde faydaları:

1- Zeytinyağlı şampuan, cildi nemlendiren ve besleyen yağ açısından zengin olduğu için cildi nemlendirmeye yardımcı olur.
2- Zeytinyağlı şampuan cilt tonunu eşitler.
3- Zeytinyağlı şampuan, A, K ve E vitaminleri gibi cildin saflığı ve berraklığı için gerekli birçok vitamini içerdiğinden kırışıklık görünümüyle savaşır.
4- Zeytinyağlı şampuan, makyajın güvenli ve doğal bir şekilde çıkarılmasına katkıda bulunur.
5- Zeytinyağlı şampuan, iltihap önleyici içerdiği için sivilce görünümünü azaltır.
6- Zeytinyağlı şampuan, gliserin açısından zengin olduğu için cildin pürüzsüzlüğünü artırır.
7- Zeytinyağlı şampuan cilt problemlerini tedavi eder.
Zeytinyağlı şampuanın saça faydaları:

1- Zeytinyağlı şampuan, içerdiği zengin antioksidanlar ve A ve E vitaminleri sayesinde saçları yoğunlaştırmaya çalışır.
2- Zeytinyağlı şampuan, saçı saran ve nem kaybını sınırlayan formülü sayesinde saçı nemlendirmeye çalışır.
3- Zeytinyağlı şampuan nemlendirici özelliği sayesinde kepek tedavisine yardımcı olur ve antiseptik özelliği sayesinde buna bağlı kaşıntıyı ortadan kaldırır.
4- Zeytinyağlı şampuan saç köklerini güçlendirir.
Daphne şampuanında kullanılan defne yaprağının cilde faydaları:

Sadece cilt enfeksiyonlarını sakinleştirmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kapalı saç köklerinde bakterilerin çoğalmasının neden olduğu sivilceleri de yatıştırır, bu nedenle cilt için sterilizatör olarak kabul edilir.
Defne yaprağı, topikal olarak kullanıldığında yara iyileşmesini hızlandırmaya yardımcı olur.

Daphne saç şampuanında kullanılan defne yaprağının faydaları:
Defne yaprağı yağı özü, anti-fungal özellikleri nedeniyle yağlı saç salgılarını azaltmak ve bir mantar enfeksiyonundan kaynaklanıyorsa kepeği tedavi etmek için kullanılır.
Ekstrakt, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve kaşıntılı bir kafa derisini tedavi etmek ve kafa derisi enfeksiyonlarının neden olduğu saç dökülmesini azaltmak için kullanılabilir.

B5 Vitamininin Saç İçin Faydaları:

B5 Vitamini, vücuda, özellikle saça sağladığı sağlık ve estetik faydalardan dolayı güzellik vitamini olarak adlandırılır.Saç dökülmesini ve saç dökülmesini önlediği için saç köklerinin sağlıklı ve doğal büyümesi için çok önemli vitaminlerden biri olarak kabul edilir. Kelliği önler ve saç yoğunluğunu arttırır.

Saç pigmentasyonunda ve erken grileşmeden korunmasında önemli rol oynar.Bu nedenle B5 vitamini eksikliği saçların mat görünmesine neden olur ve özellikle kadınlar için saçlarının güzelliğini korumak için önemli şeylerden biri olarak kabul edilir.

Nasıl kullanılır:

Şampuanı ıslak saça ve saç derisine hafif bir masajla uygulayın ve fazla durulamadan su ile durulayın.

Yapımcı şirket:

NUR KOZMETİK

paket:

400 ml

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu

Turkish Beauty