Menu
Sepetim

Osmanlı İmparatorluğu Parfüm, Imperial Parfüm Koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümü, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 12 ml

Osmanlı İmparatorluğu Parfüm, Imperial Parfüm Koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümü, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 12 ml
  • Türk parfümünün en iyi çeşitleri, Alkolsüz Esans parfümü.
  • Orijinal Türk Buhara parfümü. Lüks bir deri ambalajda özel sınırlı sayıda bir koku.
  • Kadifemsi varlığınızda kendine özgü kokusuyla şarkı söyler ve erkeklik tutkusunu özgünlüğün zamansız kokusuyla kucaklar!
  • 12 ml lüks deri kapta orijinal Esans parfüm, amblajın dayanıklı ve lüks dokusu sayesinde Esans şişesi için çift koruma.
  • Esans parfüm, spreysiz Türk parfümü.
$250,92
$250,92
Vergiler Hariç: $250,92

Osmanlı İmparatorluğu Parfüm, Imperial Parfüm Koleksiyonu, Türk Erkek Parfümü, Orijinal Buhara parfümü, Spreysiz Parfüm, Alkolsüz Esans, Lüks Paket 12 ml

Parfüm, detaylara odaklandığı için her insanın zarafetini ve çekiciliğini artıran en zarif kozmetiklerden biridir.

Osmanlı İmparatorluğu'nun yenilenen tarihin kokulu parfümü, yüksek konsantrasyonla tasarlanmış ve en iyi aromatik öz türlerinden elde edilen en önemli uluslararası markalardan biridir.Türkiye'de en son teknolojilere göre yapılan konsantre aromatik yağlardır. Dünyada parfüm endüstrisinde tanınmaktadır.

Parfüm seçimi ve kişiliğe uyum sağlaması pek çok kişinin düşündüğü gibi kolay bir şey değil ama aradığınız şey Osmanlı İmparatorluğu 'nun parfümü..

Lüksün kokusu, maceraya ve çılgınlığa olan sevginizi gösterin ve sınırsız bir kendiliğindenlikle sevginize koşun ve varlığınızın gücünü, canlılığınızı ve cesaretinizi ifade edin.

Osmanlı İmparatorluğu kokusu, sofistike, sessiz zarafet, güven ve destansı bir samimiyet izlenimi ile karakterize edilen liderlik ve erkekliğin haysiyeti izlenimlerini vermek için vücutla etkileşime giren liderliğin kokusudur.

İmparatorun Parfümü Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edin! Al Fursan parfümü, sağlam ve kararlı, yakışıklılık ve binicilik izlenimleri vermek için vücutla etkileşime girer.

Yoğun erkeklik izlenimi vermek için vücutla etkileşime giren güçlü ve nüfuz eden vahşi, genç bir koku.

Buhara parfümü, ister iş başında, ister yatmadan önce tüm durumlar, mevsimler ve dönemler için tercihinizdir.

Otantik Türk Özü, Tamamen Alkolsüz Koku Bu Türk esansiyel yağı, herhangi bir yüzde alkol içermez, lüks ve kadifeyi zenginleştiren otantik bir koku sağlar.

Kalın bir altın cam şişe içinde kendine özgü bir ambalaj içinde paketlenmiş Türk parfümü ve imparatorlara layık ışığı geçmek için yalıtımlı bir karton ambalaj içinde güneş ışınlarından korunan zarafet ve lüksün zirvesini ifade eden kraliyet tasarımlı bir parfüm koruyucu.

Türk Parfüm Esansları sadece ekstra bir lüks değil, vazgeçilemeyecek bir ihtiyaçtır.Bu ekonomik ve şaşırtıcı çözümlerle kendinizi şımartın, ruh halinizi ve yaşam kalitenizi yükseltin.

Tüm mutlu günlerin, bayramların ve düğünlerin hediyesi olan Selçuklu İmparatorluğu'nun parfümü, lüksün kokusudur, tereddüt etmeyin.

Parfüm nasıl kullanılır:

  • Ambalaj kapağını açın.
  • Cam ud kullanarak birkaç damla parfüm koyun
  • Parfümü uygun yere okşayarak silerek uygulayınız.

Parfüm saklama talimatları:

  • Güneş ışığından uzak tutun
  • çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun


Parfüm kullanmanın dezavantajları:

  • Parfümün göze temasından kaçının - parfümün göze teması halinde, gözleri temiz su ile iyice yıkayın.
  • Kokuyu püskürttükten sonra derin nefes almayın.
  • Parfümünüzü hamile veya emzikli kadınların üzerinde/yanında kullanmayınız.
  • Parfüm önceden mevcut bir hassasiyet durumunda doğrudan cilde uygulanmamalıdır.
  • Plastik yüzeylere parfüm sürmeyin, çünkü bu yüzeyler parfümle etkileşimden dolayı rengini kaybedebilir.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu

Türk Parfüm Ürünleri Grubu, parfüm endüstrisinde kullanılan çok çeşitli parfüm esansları sunmaktadır. Kolonya, de toilette, eau de parfum veya alkol içeren diğer parfüm ürünlerini sevmiyorsanız bu uçucu yağ özünü doğrudan parfüm olarak kullanabilirsiniz. Ancak Türk parfüm esanslarını alkolle/alkolde eriterek karıştırarak kendi aromatik ürününüzü hazırlayabilirsiniz. Parfümünüzü duruma, mevsime ve döneme göre ister iş başında, ister yatmadan kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
Öte yandan, saç yağları, masaj yağları veya benzeri yağları cilt bakımı için hazırlarken Türk parfümlerinden elde edilen uçucu yağ özünü kullanabilirsiniz. Ayrıca banyo suyunda ve odalarda difüzör ile kullanın.
Kısacası Türk Parfüm Esansları aromaterapiyi ekstra bir lüks değil bir yaşam tarzı olarak değerlendirerek hayatınıza katma değer sağlar. Bu ekonomik ve şaşırtıcı çözümlerle kendinizi şımartın, ruh halinizi ve yaşam kalitenizi artırın. Bayanlar ve baylar, Türk parfümlerinin özü budur!