Menu
Sepetim

Swiss Formülü Cire Aseptin Papatya Özlü Nemlendirici ve Yumuşak Krem, Paraben İçermez, 300ml

Swiss Formülü Cire Aseptin Papatya Özlü Nemlendirici ve Yumuşak Krem, Paraben İçermez, 300ml
  • Cire Aseptine Nemlendirici ve Yumuşak Papatya Kremi, kuru cildi önlemeye, korumaya ve beslemeye yardımcı olur. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için nemi yeniler.
  • Yüz ve vücut için Türk Papatya Kremi veya kuru ciltler için el kremi olarak kullanılabilir.
  • Bu hafif, yağlı olmayan nemlendirici, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine hidrasyon ve nem sağlar ve daha pürüzsüz, beslenmiş genç görünen bir cilt için yapışkan bir film bırakmadan hızla emilir.
  • Cruelty-Free Kozmetik, hayvanlar laboratuvara değil kucağımıza aittir. bu ürün - tüm ürünlerimiz gibi - zulümsüzdür. Ürünlerimizin hiçbirini hayvanlar üzerinde asla test etmiyoruz. Ayrıca, genişleyen vegan formül ürün listemize göz atın!
$13,20
$26,40
Vergiler Hariç: $13,20

İsviçre Formülü Cire Aseptin Papatya Özlü Nemlendirici ve Yumuşak Krem, Paraben İçermez, 300ml

Cire Aseptine Papatya Özlü Nemlendirici Krem derin besleyici krem, daha genç bir görünüm için cildi yumuşatır, tonunu eşitler ve dokuyu iyileştirir, cildin elastikiyetini artırır.

Tüm Cilt Tipleri İçin Güvenli: Kullanılan tüm içerikler doğaldır ve toksisite ve tahriş edici madde içermez. Böylece yağlı ve hassas ciltler için bile kremi güvenli hale getirir.

Türk Nemlendirici Krem yüz ve vücut için veya kuru ciltler için el kremi olarak kullanılabilir.

Cire Aseptine Nemlendirici Krem: Kuru ciltten çok kuru cilde kadar anında ve 24 saat süren rahatlama sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

1 Haftada Cilt Bariyerini Tamamen Yeniler: Suyu cilde bağlayarak nem kaybını önleyerek cildi kuruluktan korur.

Turkish Cire Aseptine Nemlendirici Krem pürüzsüz, hafif yapısı ile hızla emilir, cilde pürüzsüz ve nemli bir his bırakır, asla yağlı değildir.

Cire Aseptine Nemlendirici Krem, kuru cildi önlemeye, korumaya ve beslemeye yardımcı olur. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için nemi yeniler.

Gündüz ve gece cilt nemlendiricisi: Cilde günlük dozda yoğun nemlendirme sağlar, bu da çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü doldurmaya yardımcı olur ve daha pürüzsüz, dolgun bir cilt için nemi geri kazanmaya yardımcı olur.

Bu hafif, yağlı olmayan nemlendirici, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine hidrasyon ve nem sağlar ve daha pürüzsüz, beslenmiş genç görünen bir cilt için yapışkan bir film bırakmadan hızla emilir.

Cruelty-Free Kozmetik, hayvanlar laboratuvara değil kucağımıza aittir. bu ürün - tüm ürünlerimiz gibi - zulümsüzdür. Ürünlerimizin hiçbirini hayvanlar üzerinde asla test etmiyoruz. Ayrıca, genişleyen vegan formül ürün listemize göz atın!

İsviçre Formülü Cire Aseptin Papatya Özlü Nemlendirici ve Yumuşak Krem, Paraben İçermez, 300ml
NASIL KULLANILIR: Kremi elinize gerektiği kadar yumuşak bir şekilde uygulayın. Gün içinde gerektiğinde tekrar uygulayın.

Üretildiği ülke: Türkiye
300 ml
Cruelty Free Cosmetics, hayvanlar laboratuvara değil kucağımıza aittir. bu ürün - tüm ürünlerimiz gibi - zulümsüzdür. Ürünlerimizin hiçbirini hayvanlar üzerinde asla test etmiyoruz. Ayrıca, genişleyen vegan formül ürün listemize göz atın!

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu

Turkish Beauty